Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، روز گذشته (چهارم دی ماه) کارگران هپکو اراک دست از کار کشیدند و دست به تجمع اعتراضی زدند؛ این کارگران می‌گویند دو ماه حقوق نگرفته‌ایم و سهامدار مجموعه هنوز تعیین تکلیف نشده است.

محمدتقی آبایی هزاوه (مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی) در ارتباط با تجمع این کارگران می‌گوید: کارگران هپکو حقوق آبان و آذر را هنوز نگرفته‌اند؛ البته در شرکت‌های بزرگ مرسوم است که معمولاً حقوق‌ها را با یک ماه تاخیر می‌پردازند ولی کارگران هپکو در مجموع دو ماه حقوق نگرفته‌اند و به همین دلیل، روز گذشته، تجمعی در حدود صد نفر برگزار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارتباط با خواسته‌های اصلی کارگران می‌گوید: بحث حقوق معوق مطرح است اما کارگران بیشتر از هر چیز دیگر، دغدغه تعیین تکلیف سهامدار را دارند؛ با توجه به اینکه سازمان خصوصی‌سازی مقرر بوده تعیین تکلیف سهامدار را زودتر مشخص کند و هنوز این اتفاق نیفتاده، کارگران نگران شده‌اند و دست به اعتراض صنفی زده‌اند.

به گفته‌ی آبایی، کارگران هپکو، دغدغه امنیت شغلی دارند؛ گرچه بحث دستمزد معوق نیز مطرح است.

او در ارتباط با اقدامات انجام شده برای خروج هپکو از بلاتکلیفی می‌گوید: همه مسئولان پیگیر موضوع هپکو هستند؛ مساله هپکو حتی در حد رئیس جمهور موضوع مطرح شده؛ این موضوع در سطح رئیس قوه قضاییه و رئیس مجلس نیز طرح شده و در واقع سران سه قوا، پیگیر حل مشکلات هپکو هستند. دیروز هم جلسه‌ای در  استانداری مرکزی با حضور استاندار و دستگاه‌های مرتبط داشتیم که بحث پیگیری مصوبات و رفع بلاتکلیفی هپکو در آن مطرح شد.  

به گفته‌ی مدیرکل اداره کار استان مرکزی، در هپکو، دغدغه بیشتر از هر چیز دیگر، تعیین تکلیف سهامدار است و سازمان خصوصی‌سازی باید هرچه زودتر تکلیف سهامدار این مجموعه‌ی بزرگ صنعتی را مشخص کند.

او در پاسخ به این سوال که آیا امیدوار هستید که تعیین تکلیف سهامدار هپکو به زودی انجام شود؛ می‌گوید: بحث امیدواری نیست؛ این اتفاق باید «قطعاً» بیفتد؛ الان هپکو تقریبا بلاتکلیف است و این وضعیت نباید تداوم داشته باشد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۷۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض و تجمع حامیان فلسطین در دانشگاه‌های استرالیا

صدها نفر در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه امروز در یکی از دانشگاه‌های مطرح استرالیا تجمع کردند و خواستار تحریم و لغو سرمایه‌گذاری در شرکت‌های مرتبط با این رژیم شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه خبری استریتس تایمز، فعالان حامی فلسطین هفته گذشته اردوگاهی را در دانشگاه سیدنی، یکی از بزرگ‌ترین مؤسسات آموزش عالی استرالیا، برپا کردند؛ این جنبش‌ها الهام گرفته از اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا است.

اردوگاه‌های مشابهی نیز در دانشگاه‌های ملبورن، کانبرا و دیگر شهرهای استرالیا برپا شده‌اند.

تظاهرات در استرالیا با حضور اندک نیروهای پلیس، به شکل صلح‌آمیز برگزار شده، این درحالی است که بر اساس آمار تاکنون بیش از ۲ هزار نفر در اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بازداشت شده‌اند.

امروز، جمعیت بیش از ۳۰۰ نفری معترضان از دانشگاه سیدنی خواستار تحریم و قطع سرمایه گذاری در شرکت‌های مرتبط با اسرائیل شدند، و در تظاهرات خود درخواست دانشجویان آمریکا، کانادا و فرانسه را تکرار کردند.

مارک اسکات معاون دانشگاه سیدنی روز گذشته به رسانه‌های محلی گفت که اردوگاه حامی فلسطین می‌تواند در محوطه دانشگاه بماند زیرا خشونتی که در آمریکا دیده شده، در این کشور وجود نداشته است، در حالی که چندین خودرو پلیس در ورودی دانشگاه پارک شده بودند، هیچ نیروی پلیسی در این اعتراضات حضور نداشت.

استرالیا به شکل فزاینده‌ای از اعمال رژیم اسرائیل در غزه انتقاد می‌کند؛ یک امدادگر استرالیایی نیز در حملات ماه آوریل رژیم صهیونیستی جان باخت.

معترضان حامی فلسطین گفته‌اند که دولت این کشور به اندازه کافی برای صلح تلاش نکرده است و مردم شعارهایی علیه آنتونی آلبانیز نخست وزیر استرالیا و دولتش سر دادند.

کد خبر 750331

دیگر خبرها

  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اعتراض و تجمع حامیان فلسطین در دانشگاه‌های استرالیا
  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • تجمع اعتراضی متقاضیان نهضت ملی مسکن مقابل استانداری
  • اعتراض مردم به روند کند ساخت طرح ۸۱۰۰ واحدی
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران