Web Analytics Made Easy - Statcounter

 جمعی از کارگران پتروشیمی رجال واقع در منطه ویژه اقتصادی ماهشهر در تماس با خبرنگار ایلنا، خواسته‌های صنفی خود را برشمردند. 

آنها ابتدا به اجرا نشدن بخشنامه‌ یکسان‌سازی حقوق و مزایای اقلیمی اشاره کردند: در سایر پتروشیمی‌های منطقه «بخشنامه یکسان‌سازی حقوق و مزایای اقلیمی» اجرایی شده اما تاکنون در رجال اقدامی صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم تا پایان سال جاری تکلیف اجرای این بخشنامه روشن شود. این امر برای کارگران بسیار پراهمیت است؛ چراکه پرداخت مزایایی چون فوق‌العاده‌ بدی آب و هوا، را مورد تاکید قرار داده است.

در حالی کارگران پتروشیمی رجال از عدم اجرای بخشنامه‌ یکسان‌سازی حقوق و مزایای اقلیمی گلایه می‌کنند که در تیرماه سال ۹۷، مدیران منابع انسانی شرکت‌های پتروشیمی با یکدیگر توافق کردند که «در جهت ساماندهی مزایای اقلیمی و جایگزینی با سایر پرداخت‌های متفرقه ناهماهنگ کنونی و یکسان‌سازی آن نسبت به پرداخت فوق‌العاده‌های بدی آب و هوا، محرومیت از تسهیلات زندگی و صعوبت شرایط محل زندگی» قانون طبقه‌بندی مشاغل را از ۱ مرداد ماه سال گذشته، اجرایی کنند. 

بنابراین پرداخت مزایای مزدی باید طبق عرف و بر اساس توافق نام برده انجام شود؛ در غیر این صورت اداره کار منطقه ویژه ماهشهر می‌تواند تذکر دهد. «سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی» که مناسبات حاکم بر پتروشیمی‌ها را تنظیم می‌کند، هم می‌تواند، شرکت‌ها را تحت فشار بگذار و از آنها پاسخ بخواهد. 

کارگران پتروشیمی رجال با بیان اینکه خواهان آن هستیم که مدیران شرکت جلسه‌ای با کارگران برگزار کنند و صحبت‌های ما را بشنوند، گفتند: در ضمن خواست‌هایی دیگری هم داریم که لازم است آنها را به مدیران شرکت منعکس کنیم.

کارگران معترض پتروشیمی رجال در تشریح سایر خواسته‌ها، که به گفته خود بارها آنها را از طریق رسانه‌ها منعکس کرده‌اند، افزودند: عدم پرداخت تعطیل کاری و جمعه کاری، پرداخت پاداش عادلانه تولید و پاداش بهره‌وری نفت و تشکیل تشکل صنفی در درون شرکت، از این جمله هستند که خواهان رسیدگی به آنها هستیم اما تاکنون اقدامی در این‌باره صورت نگرفته است؛ آنهم درحالی‌که در رسانه‌ها بارها درباره این موارد گلایه‌های خود را مطرح کرده‌ایم.

در همین‌ باره «محسن بیرانوند» فرماندار شهرستان بندر ماهشهر به ایلنا، گفت: «با جدیت مطالبات جامعه‌ی کارگری را پیگیری می‌کنیم و درباره خواسته‌های کارگران پتروشیمی رجال نیز همان حساسیت و اهمیت را قائل هستیم.»

وی افزود: «تمرکز کارگران باید بر افزایش تولید باشد و بهتر است مدیران اهمیت این موضوع را درک کنند، زیرا اعتراضات کارگری خط قرمز ماست و علاوه بر وارد نمودن لطمه به صنعت کشور، امنیت روانی جامعه را نیز دستخوش مشکلات عدیده‌ای می‌کند.»

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پتروشیمی های ماهشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۷۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب خبر اخراج کارگران شرکت حریر خوزستان

سجاد عبیدی پور سرپرست روابط عمومی شرکت حریر خوزستان خبر منتشر شده در یکی از رسانه های محلی مبنی بر اخراج کارگران این شرکت را فاقد صحت دانست و گفت: خبر انتشار شده در رسانه های محلی مبنی بر اخراج کارگران شرکت حریر خوزستان به هیچ وجه صحت ندارد و چنین اخبار کذبی باید از سوی مراجع نظارتی پیگیری که با انتشار اینگونه شایعات جو روانی منفی ایجاد نشود.

او می‌گوید: ۴۷ نفر نیروهای روز مزدی جذب شده در سالهای گذشته در دوره مدیریت جدید شرکت حریر خوزستان جناب آقای غمگین مدیرعامل حریر علاوه بر اینکه هیچ کدام آنها اخراج نشده بلکه بصورت ویژه پیگیر تبدیل وضعیت آنها هستند.

سرپرست روابط عمومی شرکت حریر خوزستان افزود: پس از پیگیری ها و تلاش‌های فراوان مدیر عامل شرکت حریر خوزستان، بزودی تعداد 25 نفر از نیروهای روزمزدی این شرکت تبدیل وضعیت (قراردادی) خواهندشد. 

عبیدی پور ادامه داد: مدیر عامل شرکت حریر خوزستان با حمایت‌های نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی پیگیر هستند که مابقی نیروهای روزمزدی این شرکت را هم تبدیل وضعیت کنند.

به گفته او مدیرعامل شرکت حریر خوزستان در مدت کمتر چهارماه که در این شرکت حضور دارد، علاوه بر سروسامان دادند به وضعیت شرکت همزمان اجرای طرح‌های توسعه ای را در دستور کار خود قرار داده است. که خداروشکر پس از پیگیری های فراوان مجوز طرح کانورت را توانست برای حریر خوزستان اخذ کند که با اجرای آن شاهد اشتغالزایی ۳۰ نفر از جوانان بومی خواهیم بود.

سرپرست روابط عمومی حریر خوزستان گفت: این تلاشها و پیگیری‌های مدیرعامل جهادی شرکت حریر خوزستان نشان می دهد که علاوه بر اینکه هیچ کارگری نباید اخراج شود بلکه باید شاهد اشتغالزایی بیشتر در شرکت حریر خوزستان باشیم.

این مقام مسئول تاکید کرد: قویا هرگونه اخراج را از مجموعه حریر خوزستان از دی ماه ۱۴۰۲ که غمگین بعنوان مدیرعامل شروع بکار کردند علیرغم مشکلات عدیده رد میکنیم و تا نگارش این تکذیبه هر ۴۷ نفر کارگر رومزد بر سرکار خود حضور دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • تکذیب خبر اخراج کارگران شرکت حریر خوزستان
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از مطالبات جدی خانه کارگر است
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق