Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از کارگران واحد تنظیف شهرداری منطقه سه بندرعباس صبح امروز به‌منظور اعتراض به حق و حقوق عقب‌افتاده خود مقابل استانداری هرمزگان دست به تجمع اعتراض‌آمیز زدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، جمعی از کارگران واحد تنظیف شهرداری منطقه سه بندرعباس صبح امروز به‌منظور اعتراض به حق و حقوق عقب‌افتاده خود مقابل استانداری هرمزگان دست به تجمع اعتراض‌آمیز زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تجمع در حالی صورت گرفت که کارگران از سه ماه حقوق عقب‌افتاده‌شان، دو ماه آن را دریافت کرده‌اند و تنها یک ماه باقی مانده که به گفته مرادی‌زاده شهردار منطقه سه، قرار است طی روزهای آینده پرداخت شود.

عباس امینی‌زاده شهردار بندرعباس روزهای گذشته خبر از این تجمع اعتراض‌آمیز را داده بود و به رسانه‌ها گفته بود که این تجمع کاملأ برنامه‌ریزی شده و سیاسی است و دقیقأ قرار است در روزهای پایانی تبلیغات صورت بگیرد.

کاملأ مشخص بود که اگر حتی کارگران تمامی معوقات خود را دریافت می‌کردند باز هم این تجمع صورت می‌گرفت چراکه طبق اهداف سیاسی، از پیش تعین شده بود و حذف این تجمع، به‌عنوان حذف یکی برنامه‌های تبلیغاتی به سود یکی از نامزدها تلقی می‌شود.

جالب است بدانید لیدر این تجمع اصلأ از کارگران شهرداری نبوده است چراکه این شخص با چهره کاملأ پوشانده و با لباس ارزشمند پاکبانی در میان کارگران مشغول به هماهنگ‌سازی این تجمع است.

افشاگری شهردار بندرعباس درباره تحریک کارگران به اعتصاب در آستانه انتخابات

عباس امینی‌زاده شهردار بندرعباس در جمع اعضای شورای اسلامی شهر اظهار کرد: نامه‌ای که از جانب اعضای شورا در قالب سؤوال به اینجانب ارسال شده بود، بنا بر وظیفه پاسخ‌های لازم آن جمع‌آوری و ارایه شده است.

وی با تاکید بر اینکه پاسخ به سوال اعضای شورا به عنوان ناظران اولیه و درجه یک شهرداری و نمایندگان شهروندان ضروری بوده و انجام وظیفه می‌دانیم، افزود: نامه‌ای که بازرس کل استان نیز ارسال کرده، نگاه تیزبینانه‌ای به انتخابات دارد و این نامه به همه دستگا‌ه‌های اجرایی به صورت محرمانه ارسال می‌شود و فقط شهرداری مورد خطاب نیست.

شهردار بندرعباس ادامه داد: در این خصوص که کارکنان یک دستگاه در فعالیت‌های انتخاباتی شرکت داشته یا نداشته باشند، قانون مشخص کرده که هیچ کس نباید در ساعات اداری و از امکانات اداره مربوطه استفاده کند.

امینی‌زاده گفت: در خصوص شهرداری، وقتی ناظرین درجه یک شهرداری (اعضای شورا) وابسته به فعالیت‌های سیاسی هستند، قطعا یک کارمند شهرداری نیز این حق را برای خود متصور بوده و این یک امر طبیعی است.

این مقام مسؤول تاکید کرد: به عنوان شهردار، در همین چارچوب با افراد متخلف برخورد خواهم کرد، هرچند که تذکرات لازم در این زمینه نیز داده شده است.

وی با اشاره به عنوان شدن مسائلی مانند حقوق و مزایای کارگران در این جلسه، خاطرنشان کرد: این مسئله تنها مربوط به امسال نیست و با توجه به وضعیت اقتصادی، هر سال ممکن است مشکلاتی در این زمینه وجود داشته باشد که سعی در رفع آن داشته و داریم.

امینی‌زاده در ادامه نیز به برخی دیگر از انتقادها پاسخ داد و اضافه کرد: در حوزه سیاسی می‌توان از ابزار دیگر هم استفاده کرد و اخلاقی نیست که از حقوق کارگران به عنوان ابزار سیاسی استفاده کرد.

شهردار بندرعباس با تاکید بر اینکه همواره تاکید داشته‌ایم که کارگران اولویت بوده و سابقه دستورات کتبی و شفاهی لازم در این زمینه، موجود است، گفت: کار سیاسی راه‌های دیگری هم دارد و از انتقاد و تخریب نباید برای منافع عده‌ای استفاده کرد.

این مقام مسؤول با اظهار اینکه هر کس در جایگاه خودش می‌توانواند کار سیاسی کند و اگر کار سیاسی نکند برای کشور کم کاری کرده است، افزود: باید در کار سیاسی و هر کار دیگری، شیوه درست را در پیش گرفت.

وی ادامه داد: کسانی که مدعی هستند از حق و حقوق کارگران دفاع می‌کنند، ببینند چه اندازه مطالبات شهرداری را پیگیری کرده و از این طریق حمایت‌گر کارگران بوده‌اند.

امینی‌زاده با اعلام اینکه کسی منکر نبود مشکل نیست و به طور کلی در همه دستگاه‌ها مشکل وجود دارد، گفت: اگر کسی قصد انجام کار سیاسی دارد، نباید صرفا شیوه انتقاد از یک مجموعه را در پیش گرفته و از آن سوءاستفاده کند.

شهردار بندرعباس با بیان اینکه همه کسانی که ادعاهای انتقادی دارند، وابسته سیاسی بوده و وجود حامیان افراد سیاسی در هر دستگاه اجرایی، امری اجتناب‌ناپذیر است، تصریح کرد: امروزه از هر ابزاری برای تبلیغات خود استفاده می‌کنند، ولی نگاه منطقی به مسائل پاسخ این انتقادها را می‌دهد.

این مقام مسؤول در ادامه نیز عنوان کرد: وقتی ناظرین شهرداری (شورای شهر) خودشان کار سیاسی می‌کنند، چگونه می‌توان از کارکنان توقع داشت هیچ فعالیت‌ سیاسی نداشته باشند.

وی اضافه کرد: اطلاعاتی مبنی بر تحریک کارگران برای تجمع و اعتراض وجود دارد که نشان می‌دهد افراد درجه یک، بر آن دامن می‌زنند، در حالی که دستگاه‌های نظارتی در حال بررسی این تحریکات هستند.

پرداخت دو ماه از حقوق کارگران تنظیف شهرداری بندرعباس

روح‌الله مرادی‌زاده شهردار منطقه سه بندرعباس در ارتباط با تجمع اعتراضی تعدادی از کارگران بخش تنظیف این منطقه اظهار کرد: در چند ماه اخیر، به دلایل مشخص مانند وضعیت بد اقتصادی و رکود نسبی در جامعه، بخشی از حقوق کارگران تنظیف این منطقه معوق شده بود.

وی با بیان اینکه این کارگران سه ماه حقوق طلبکار بوده‌اند، افزود: حقوق یک ماه این کارگران، ۲۰ روز قبل و صبح امروز(چهارشنبه)، حقوق یک ماه دیگر پرداخت شده است.

طبق پیش‌بینی شهردار بندرعباس در جلسه اخیر شورای اسلامی شهر، مبنی بر سوءاستفاده از حقوق و مشکلات کارگران در جهت پیشبرد اهداف سیاسی، با وجود پرداخت حقوق کارگران، این تجمع به دور از اخلاق و به تحریک همین سوءاستفاده‌گران صورت گرفته است.

اضافه می‌شود، شهرداری بندرعباس برخورد قانونی با افرادی که باعث تشویش اذهان عمومی شده و سعی در تخریب چهره شهرداری دارند، حق خود دانسته و نسبت به آن اقدام می‌کند.

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: کارگران تجمع اعتراضی انتخابات اعتراض شهرداری بندرعباس تجمع اعتراض آمیز شهردار بندرعباس حقوق کارگران زاده شهردار امینی زاده کار سیاسی منطقه سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۹۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماد‌های عجیب در انتخابات هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، کتری"، " لیوان"، "دمپایی"، جارو، " فیل"، " دسته گل"، کتاب، "عینک"، " دوچرخه" و هزاران نماد دیگر این روز‌ها در تبلیغات نامزد‌ها و احزاب در سطح خیابان‌ها و کوچه‌های شهر‌های مختلف هند دیده می‌شود.
در هند طبق قانون هر حزب و نامزدی باید در انتخابات ملی، ایالتی و محلی باید یک نشان تصویری داشته باشد.
تاریخچه اجبار داشتن نماد به سال‌های اول استقلال هند برمی‌گردد، زمانی که کمتر از ۲۰ درصد مردم هند با سواد بودند و رای دهندگان باید نامزد‌های منتخب خود را از روی نماد‌ها و نشان‌های تصویری انتخاب می‌کردند نه نام هایشان.
در زمان کنونی نیز که گفته می‌شود بیش از سه چهارم هندیان باسواد تلقی می‌شوند، اما همچنان این نشانه‌های تصویری حرف اول را در هنگام انتخابات می‌زنند.
از اولین انتخابات در سال ۱۹۵۱ میلادی زمانی که دست‌کم ۵۳ حزب برای حدود ۴۵۰۰ صندلی مجلس ملی و مجالس ایالتی با هم رقابت کردند کمیسیون انتخابات نماد‌هایی را به احزاب اختصاص داد و هر نامزدی می‌توانست با این نماد در انتخابات شرکت کند.
فرمان نماد‌های انتخاباتی در سال ۱۹۶۸ میلادی به همه احزاب در سطح ملی، ایالتی، محلی و همچنین نامزد‌های مستقل داده شد.
اولین نماد انتخاباتی در هند متعلق به کنگره بود حزبی که در مبارزات آزادی بخش و جنبش استقلال طلبی هند نقش فراوانی داشت.
نخستین نماد انتخاباتی حزب کنگره "یک جفت گاو نر" بود. پس از انفکاک در آن، نماد حزب به "گاوی که به گوساله خود شیر می‌دهد" تغییر کرد.
از سال ۱۹۷۹ "دست " نماد حزب کنگره شد.
حزب حاکم بی جی پی در سال ۱۹۸۰ تشکیل شد. این حزب نماد انتخاباتی خود را "نیلوفرآبی" برگزید. بنیانگذاران آن اعلام کردند تاریکی جای خود را به نور خورشید خواهد داد و نیلوفر آبی شکوفا می‌شود.
حزب عام آدمی یا عامه مردم که سال ۲۰۱۱ در دهلی تشکیل شد نماد خود را "جارو" انتخاب کرد.
حزب ملی مردم هند "کتاب" را بعنوان نماد خود انتخاب کرد. در هنگام برپایی جشن انتخاب این نماد اعلام شد که تنها سواد و تحصیل می‌تواند اقشار ضعیف را توانمند کند
هدف از این انتخاب اعتراض به فساد و نشان دهنده امید حزب برای پاک کردن کثیفی‌ها و فساد‌های نفوذ یافته در دولت و مجلس بود.
"
نماد‌ها و نشانه‌های تصویری، ساختار، عملکرد‌ها و اهداف سیاسی احزاب و افراد را ساده و خلاصه بیان می‌کنند.
نماد‌ها باید آشنا و به راحتی قابل تشخیص باشند و هیچ پیوند مذهبی یا احساسی با اعتقادات مردم مانند گاو، معبد، پرچم ملی، چرخ نخ ریسی و ... نداشته باشد.
نماد‌های انتخاباتی هند پیام‌های بی صدایی هستند که نقش بزرگی در هنگام انتخابات در هند ایفا می‌کنند.
این صحنه ها، ارتباطات تصویری بشر در ماقبل اختراع الفبا را به یاد می‌آورد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
کیشو دیو: نامزد مستقل انتخابات مجلس هند

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • رجز خوانی رژیم صهیونیستی در آستانه نشست قاهره
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • کار کارگران باید پیوست ایمنی داشته باشد
  • سرویس‌دهی رایگان خط ۲ مترو به تجمع بزرگ صادقیون
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اعتراض و تجمع حامیان فلسطین در دانشگاه‌های استرالیا
  • تجلیل کارگران شهرداری بخش رضویه
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد