Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگران دلیل تحصن خود را عدم دریافت حقوق مناسب براساس قرارداد مطرح کردند. این اعتراض به گونه‌ای است که 48 ساعت است شهر سکوت عجیبی از نبود کارگران و رفته گران شهرداری به خود گرفته است. اگر این روند چند روز دیگر ادامه داشته باشد قطعا شهر بوی زباله به خود خواهد گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ چند روزی است اعتراضات کارگران شهرداری بندر بوشهر در فضای مجازی و صحن علنی شورای شهر در حال تکرار است تا اینکه روز گذشتته جمعی از کارگران شهرداری در محل پارک ژنرال مقابل شهرداری منطقه یک بوشهر تحصن کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگران دلیل تحصن خود عدم دریافت حقوق مناسب براساس قرارداد مطرح کردند. این اعتراض به گونه‌ای است که ۴۸ ساعت است شهر سکوت عجیبی از نبود کارگران و رفته گران شهرداری به خود گرفته است. اگر این روند چند روز دیگر ادامه داشته باشد قطعا شهر بوی زباله به خود خواهد گرفت.

این گونه اعتراضات توسط قشر زحمتکش کارگر در جامعه نشان می‌دهد سریال بی‌توجهی مسئولین به عدم پرداخت معوقات قانونی کارگران همچنان ادامه دارد.

دریافتی حقوق پاکبانان کمتر از مصوبه قانونی

یکی از پاکبانان معترض با بیان اینکه افزایش حقوق لحاظ نشده است، گفت: در سال ۹۹ افزایش حقوق قانونی برای کارگران شهرداری انجام نشده و در حالی که در قرارداد سه میلیون و ۲۰۰ تومان است، اما پرداختی به کارگران پسماند بوشهر دو میلیون تومان است. پرداخت نشده است.

 

درخواست تشکیل جلسه فوق العاده شورا برای احقا حقوق کارگران شهرداری

اکبر توسلی عضو شورای شهر بوشهر در گفت و گو با سپاس با شاره به مشکلات کارگران شهرداری، گفت: باید شورای شهر جلسه فوق العاده جهت تعیین وضعیت حقوق و مزایا نیروهای خدمات شهری شهرداری تشکیل دهد.

وی افزود: کارگران زحمتکش حوزه خدمات شهری شهرداری در راس خدمات رسانی به شهروندان هستند. دست خالی بودن و عدم پرداخت حقوق مثل بستن دستهایی است که بخواهی با آن دست بسته شنا کند.

عضو شورای شهر بوشهر ادامه داد: از یک طرف آراستگی و نظافت شهر را می خواهیم از سوی دیگر حاضر نیستیم مشکلات پیش پا افتاده کارگران را با تدبیر جارو کنیم.

توسلی بیان کرد:  اگر فعالیت رفته‌گران شهرداری تنها یک روز تعطیل شود مشکلات زیادی در شهر به وجود خواهد آمد. ولی اصلا به این عزیزان فکر نمی کنیم که اگر یک روز هزینه زندگی نداشته باشند دچار چه چالش ها و مشکلاتی می شوند.

وی خطاب هیات رئیسه شورای شهر تاکید کرد: همه ما مسئولیم از این رو با توجه به مشکل بوجود آمده در زمینه حقوق و مزایا این کارکنان خدوم از هیات رئیسه شورا درخواست دارم جلسه فوق العاده شورا جهت بررسی وضعیت بوجود آمده برگزار کنند.

اخراج کارکنان شهرداری تبعات اجتماعی زیادی دارد

کیوان هاشم زاده نایب رییس کمیسیون عمران شورای شهر بوشهر با اشاره به مشکلات کارگرران شهرداری بندر بوشهر، گفت: اخیر خبرهای از اخراج تعدادی از نیروهای شهرداری شنیده می شود که در این شرایط سخت اقتصادی تبعات اجتماعی بسیار نامناسبی دارد.

هاشم‌زاده اظهار کرد: از خورشیدیان سرپرست شهرداری بندر بوشهر درخواست دارم با دستگاههای ذیربط وارد مذاکره شود و این موضوع را هر چه سریعتر رفع کند  تا شاهد رفع مشکلات این نیروهای خدوم شهرداری باشیم.

انتظار پیمانکار به پاسخ شهردار

علی اکبر طاهان پور نماینده تام الاختیار مدیرعامل شرکت ظریف کاران (شرکت طرف قرارداد شهرداری بوشهر در حوزه فعالیت پاکبانان) مدعی است: افزایش حقوق به شهرداری اعلاام شده است اما هنوز پاسخی از سوی شهردار وقت بری پرداخت حقوق کارگران نداشته ایم.

وی اظهار می کند: حقوق فروردین و اردیبهشت سال ۹۹ نیز به صورت علی‌الحساب و از منابع ذخیره شرکت پرداخت شده است.

شرکت طرف قراردا باید حقوق کارگران براساس قرارداد پرداخت کند

عبدالله کردگار مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری بندر بوشهر در گفت و با رسانه‌های محلی گفت: این سازمان مبلغ قرارداد شرکت طرف قرارداد را به صورت ماهانه  پرداخت می‎کند و چنانچه شهرداری تا ۲ ماه نیز قرارداد را پرداخت نکند شرکت موظف است خودش پرداخت‎ها را انجا دهد.

کردگار افزود: سازمان پسماند در حال حاضر پرداختی اردیبهشت ماه شرکت ظریف کاران را انجام داده و جای تعجب است که پیمانکار در ماه یاد شده حقوق پاکبانان را به صورت کامل پرداخت نکرده است.

وی اظهار کرد: براساس قرارداد سازمان پسماند و شرکت ظریف کاران افزایش حقوق سال جاری در تعهد شرکت بوده و باید آن را اجرایی کند.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری بندر بوشهر ادامه داد: با این حساب اکنون طرف حساب پاکبانان شرکت ظریف کاران است و با توجه به قرارداد منعقد شده و پرداخت ماهانه از سوی شهرداری باید حقوق پاکبانان به موقع پرداخت شود.

انتهای پیام//

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرداری بندر بوشهر کارگران شهرداری براساس قرارداد سازمان پسماند افزایش حقوق شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۶۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود ۳.۶۰۰ میلیارد یوروی بدهی بابک زنجانی را بخشیدند؟

آفتاب‌‌نیوز :

هیرش سعیدیان- بیژن زنگنه، وزیر نفت درسال ۱۳۹۸ و در یک برنامه زنده تلویزیونی در رابطه با بدهی بابک زنجانی اظهار کرد: «کل اموال دندان گیر زنجانی که دست ما را گرفته است، ۲۰۰۰ میلیارد تومان بوده». این در حالی است که اخیراً  توسط برخی مراجع رسمی ادعا شده، مبلغ یک میلیارد و ۹۶۷ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو تسویه شده توسط زنجانی از مجموع بدهی او نیز بیشتر است. پرسش بنیادین این است که مجموع بدهی او با سود آن چقدر بوده و در واقع و به دور از شانتاژ‌های سیاسی چه مقدار از این پول به کشور بازگردانده شده است؟

زنجانی واقعاً چقدر بدهکار است

بیژن زنگنه وزیر نفت در سال ۱۳۹۵ گفت: کل طلب وزارت نفت با سود آن بیش از ۳.۵ میلیارد دلار است و از این مقدار تنها ۲۰۰۰ میلیارد تومان تادیه شده است.

مراجع  رسمی در سال ۱۳۹۲ نیز مبلغ بدهی زنجانی را ۲.۵ میلیارد یورو برآورد کردند. نرخ یورو در این سال قریب ۴۱۰۰ تومان بود و کل اموال توقیفی وی شامل زمین شهرک غرب و خط هوایی سورینت و دیگر اموال ۲۰۰۰ میلیارد تومان قیمت گذاری شد که بر اساس نرخ روز یورو، ۴۸۷ میلیون یورو برآورد می‌شود.

با توجه به ارقام فوق‌الذکر و براساس اظهارات وزیر نفت، همچنین اضغر هندی مسئول کمیته وصول مطالبات، کارشناسان دادگاه و کیفرخواست دادستان، زنجانی در سال ۱۳۹۲ حداقل ۲ میلیارد یورو به مردم ایران بدهکار بود.

در آذرماه ۱۳۹۵ حکم اعدام بابک زنجانی از سوی دیوان‌عالی کشور تأیید شد، البته با این قید که اگر محکوم‌علیه، کلیه اموال را مسترد کند و خسارات را جبران نمایید، می‌تواند از ارفاقات قانونی ذیل ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی بهره‌مند شود. جبران خسارت به معنای پرداخت سود بدهی وی می‌باشد که مبلغ  قابل توجهی  محسوب می‌شود.

سال‌ها بازی موش و گربه زنجانی و کمیته وصول مطالبات اغلب بی نتیجه بود.

اصغر هندی مسئول کمیته مطالبات در این‌باره گفت: «با اینکه امید زیادی به بازگشت پول‌ها نداشتیم، اما هر موقع که گفتند می‌خواهیم پول بدهیم، رفته‌ایم، ولی نتیجه نگرفتیم. حتی یک درصد هم احتمال بدهیم امکان بازگشت وجوه به بیت‌المال وجود دارد، حاضر می‌شویم.»

به گفته مسئولین وزارت نفت در آن دوره زنجانی اموالی به ارزش ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون دلار در تاجیکستان، ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون دلار در ترکیه و مقداری هم پول در مالزی داشت، اما شرکای او حاضر به پرداخت پول نبودند. خواهر زنجانی بار‌ها برای صول طلب از شرکای خارجی مراجعه کرد، اما آن‌ها ظاهراً رغبتی به از دست دادن صد‌ها میلیون دلار پول شیرین نداشتند. ایران هم به دلیل مسائل تحریمی امکانی برای شکایت در مراجع بین المللی و وصول مطالبات نداشت، به ویژه که کل عملیات زنجانی در خارج مخفیانه و حتی در داخل نیز اغلب از طریق جعل سند صورت می‌گرفت.

سود بدهی زنجانی چقدر می‌شود؟

با احتساب ۲۰۰۰ میلیارد اموال تسویه شده، بسته به آنکه برای بدهی زنجانی چه درصد بهره بانکی در نظر بگیریم، رقم نهایی بدهی وی متفاوت خواهد بود. بر اساس مواد قانونی مختلفی از جمله ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی، جبران خسارت تاخیر تادیه یک  حق غیرقابل انکار ملت ایران است که هیچ مرجع قانونی و مسئول کشوری قادر به حذف آن نیست.

سود سپرده‌های بانکی با بازپرداخت ۳ ساله در حال حاضر حدود ۲۲.۵ است. با توجه به تاخیر ۱۲ ساله پرداخت بدهی بابک زنجانی حداقل سود منطقی برای وی عدد ۲۲.۵ است، با این همه اگر بدون هیچ دلیل عقلی برای وی ارفاق قائل شویم و سود تاخیر تادیه وی را به صورت میانگین سود بانکی یعنی ۱۵ درصد در نظر بگیریم، سود سالیانه اصل بدهی وی ۳۰۰ میلیون یورو خواهد بود. این سود در عرض ۱۲ سال بر ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون یورو بالغ می‌شود که با احتساب اصل بدهی بابک زنجانی حداقل بدهی وی را به ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون یورو می‌رساند.

چقدر تسویه شده است؟

اخیراً در یک رپرتاژ آگهی هماهنگ که در رسانه‌های مانند دنیای اقتصاد و ایسنا منتشر شده، بر پایان خوب و خوش بدهی‌های بابک زنجانی تاکید و از این بابت از مسئولین تشکر شده است. در رابطه با مقدار رقم پرداخت شده، رئیس بانک مرکزی عدد پرداخت شده را ۱ میلیارد و ۹۶۷ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو اعلام کرده که از عدد بدهی واقعی با سود آن بسیار کمتر است.

این پول واقعاً وارد کشور شده است؟

با توجه به شرایط سخت تحریمی، برخی از کارشناسان حتی در خصوص صحت داشتن ورود این مقدار پول به کشور نیز ابراز تردید کرده‌اند. دوستان زنجانی با صرف میلیارد‌ها تومان هزینه، رپرتاژ آگهی‌های پرتعداد و تولید کلیپ و حتی تاسیس یک پایگاه خبری، بر بیگناهی او به عنوان «یک سرباز جنگ اقتصادی نظام ولایی جمهوری اسلامی» تاکید و بیژن زنگنه و مسئولین دولت حسن روحانی را دروغگو و بدخواه می‌خواندند.

خبرگزاری میزان به تازگی از بخشش بابک زنجانی و کاهش حکم او از اعدام به ۲۰ سال زندان خبر داده است،  با توجه به سپری شدن نصف این مدت، گفته شده که وی به زودی آزاد خواهد شد. برخی رسانه‌ها هم مدعی شده بودند که او در یک ویلا تحت نظر زندگی می‌کند، با این همه  این رسانه‌های خارج از کشور سندی برای این ادعای خود ارائه نکرده اند و مسئولان قضایی نیز آن را تکذیب کرده اند.

در حال حاضر هیچ کدام از مسئولین در مورد بخشش سود بدهی بابک زنجانی حاضر به پاسخگویی نشده‌اند، مسئولین خزانه‌داری و بانک مرکزی نیز در این رابطه حاضر نشدند به سوال خبرنگار آفتاب‌نیوز پاسخ دهند.

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • کار کارگران باید پیوست ایمنی داشته باشد
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • تحقق مطالبه کارگران شرکت کاغذپارس با حذف پیمانکار و افزایش مدت قرارداد کار
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • سود ۳.۶۰۰ میلیارد یوروی بدهی بابک زنجانی را بخشیدند؟