Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از کارگران هپکو با اشاره به ادامه اعتراضات کارگران گفت: کارگران این شرکت به دنبال دریافت حقوق خود از طریق رونق کار و تولید در کارخانه هستند.

رضا عبدلی، یک فعال کارگری هپکو در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از اعتراض کارگران این شرکت خبر داد و گفت: صبح امروز حدود ۱۰۰ نفر از کارگران شرکت در اعتراض به نبود کار و عدم پرداخت حقوق خود اعتراض کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عبدلی با بیان اینکه کارگران به دنبال دریافت حقوق خود از طریق رونق کار و تولید در کارخانه هستند، افزود: مدیریت چند هفته است کارخانه نمی‌آید یا اگر هم حضور دارند، بعدازظهر و یا به صورتی است که با کارگران برخوردی نداشته باشد. 
این فعال کارگری هپکو ادامه داد: بخشی از امتیازات پرسنل را به صورت غیرقانونی کسر کردند تا مزایای کمتری به آنان تعلق گیرد. البته از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کردیم و قرار شد که امتیازات کارکنان را پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه اعتراض اصلی کارگران به بی توجهی مدیریت کارخانه به تولید است، افزود: با کمترین هزینه می‌توانیم چند بیل مکانیکی تولید کنیم، اما حالا مدیریت بعد از ۷۰ روز که حقوق پرسنل را پرداخت نکرده،  به کارگران می‌گوید که قطعات و کسری این بیل‌ها را ردیف کنید تا بعد از فروش، حقوق پرسنل را پرداخت کنیم!

عبدلی با بیان اینکه از سال‌های ۹۵ و ۹۶ حدود یک میلیارد سنوات پرسنل هپکو نزد شرکت مانده است، افزود: سنوات پرسنل هم پرداخت نشده؛ بخشی از سنوات کارکنان شب عید با پیگیری خودشان پرداخت شد و مابقی هم مانده است.

وی افزود: در تجمع امروز، وقتی با مدیر امور اداری کارخانه که در محل کار خود حضور نداشته، تماس گرفته شد، او گفته که در استانداری است و اگر کارگران می‌خواهند برای صحبت، به آنجا بروند.   این کارگر هپکو تصریح کرد: با هوشیاری دیگر پرسنل حاضر در شرکت، کارگران مقابل استانداری تجمع نکردند، اما این سخنان مدیر امور اداری کارخانه می تواند موجب تحریک کارگران برای تجمع شود.

وی بیان کرد: مدیریت هپکو در حالی می‌گوید که کار از این کارخانه بیرون نمی‌رود که از حضور کارگران در کارخانه جلوگیری می‌کند. به طور مثال ۵۰ درصد کارگران به صورت هفتگی در کارخانه حضور می‌یابند و وقتی کارگر سر کار خود نباشد، معلوم است که از کارخانه محصولی بیرون نمی‌رود. این موضوع نیز مورد اعتراض کارگران است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرونده هپکو اعتراضات کارگری استانداری مرکزی سازمان خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۱۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از هیل، دانشجویان معترضی که در همراهی با موج حمایت از فلسطین، در دانشگاه ایالت ورمونت تحصن کرده‌اند، در مجاب کردن این مرکز آموزش عالی به پذیرفتن خواسته‌هایشان به یک پیروزی بزرگ دست یافتند؛ چراکه ریاست این دانشگاه با لغو سخنرانی «لیندا توماس- گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل در جشن فارغ‌‎التحصیلی دانشجویان موافقت کرده است.

این یکی از خواسته‌‎های اصلی دانشجویان دانشگاه ورمونت به دلیل نقش گرینفیلد در وتوی مکرر قطعنامه‌های سازمان ملل با موضوع آتش‌بس در غزه بوده است.

«سورش گاریملا» رئیس دانشگاه ورمونت، در پیامی با اشاره به ادامه اعتراضات در این دانشگاه اعلام کرد: «با کمال تأسف می‌گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.»

همزمان، دانشجویان معترض در واکنش به لغو سخنرانی سفیر آمریکا، از این رویداد استقبال کردند و توماس-گرینفیلد را جنایتکار جنگی خواندند.

به گزارش آنا، اعتراضات در آمریکا طیف گسترده‌ای از دانشجویان و اساتید طرف‌دار فلسطین را که عمدتاً در حوزه‌های مرتبط با ادیان یهودی و مسلمان پژوهش می‌کنند، با خود همراه کرده است. گروه‌هایی که این اعتراضات را سازماندهی می‌کنند شامل «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» و «صدای یهودیان برای صلح» هستند. 

خواسته‌های خاص معترضان تا حدودی از دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. محور اصلی خواسته‌های دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن آغاز شده، آتش‌بس دائمی در غزه، پایان‌دادن به کمک‌های نظامی ایالات متحده به اسرائیل و قطع همکاری دانشگاه‌ها با شرکت‌های مرتبط با سازندگان اسلحه است که از جنگ سود می‌برند.

در برخی دانشگاه‌های آمریکا نیز، خواسته‌های صنفی در میانه اعتراضات گزارش شده است.

بر همین اساس، تقاضای اصلی این است که دانشگاه‌ها از خدمات مالی شرکت‌های مرتبط با اسرائیل یا شرکت‌هایی که از جنگ با حماس سود می‌ببرند، صرف‌نظر کنند. اما رؤسای دانشگاه‌ها تا حد زیادی از پذیرش این تقاضا‌ها خودداری کردند حال آنکه برخی کارشناسان معتقدند دانشگاه‌ها احتمالاً سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در شرکت‌های اسلحه‌سازی ندارند. اما در برخی دانشگاه‌ها، خواسته‌های دانشجویان، قطع همکاری‌های پژوهشی با صنایع دفاعی آمریکا و اسرائیل را نیز شامل می‌شود.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد