Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگران هپکو در اعتراض به نبود کار و تعطیلی خطوط تولید این شرکت دست به تجمع زدند.

  گزارش خبرگزاری فارس از اراک، کارگران شرکت هپکو اراک امروز در واکنش به نبود برنامه برای تولید و همچنین در اعتراض به پرداخت نشدن دستمزدهای خرداد و تیر ماه سال جاری، بخشی از مطالبات سال‌های ۹۵ و ۹۶، بی‌کفایتی مدیران عامل و تصمیمات شبانه دولت در مورد مالکیت این شرکت در مقابل این شرکت تجمع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
کارگران هپکو امروز در حالی تجمع اعتراضی برگزار کردند که برخواسته خود مبنی بر عزل و برکناری مدیران عامل فعلی( جمشید غلامی و ابوالفضل روغنی گلپایگانی)، انتخاب مدیران متخصص و فنی با سلامت اداری و قضائی و گرفتن سفارش کار و راه‌اندازی خطوط تولید و پرداخت حقوق و مطالبات سال‌های گذشته پافشاری داشتند.
غول صنعت ایران طی چند سال اخیر به دلیل واگذاری غلط به بخش خصوصی، تغییرات سهامداری و همچنین تغییرات پی در پی مدیریتی نتوانسته است خطوط تولید را راه‌اندازی و به امر تولید بپردازد.
کارگران این شرکت در این سال‌ها به دلیل نبود سفارش کار و تعطیلی خطوط تولید در دریافت حقوق و مزایای خود دچار مشکل شدند که گاها مسوولان با پرداخت تسهیلات بانکی به شرکت، نسبت به پرداخت حقوق آنان اقدام کردند.

 

 شرکت هپکو از مهر ماه سال گذشته به دلیل عدم اهلیت سهامدار دوم(اسداله احمدپور)، از وی خلع ید و به دولت بازگشت.
دولت پس از در اختیار گرفتن بیش از 60 از سهام شرکت هپکو، سه درصد آن را به بهانه سرمایه در گردش بفروش رساند و مبلغ حاصل از فروش سهام را به خزانه واریز کرد، همچنین  2 درصد دیگر را به دلایلی که هنوز مشخص نیست به شرکت هیدرواطلس سهامدار دوم شرکت هپکو واگذار کرد.

دولت در جلسه 23 تیرماه هیات وزیران مصوب کرد 55 درصد سهام این شرکت بابت رد ۳۲ هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی به هلدینگ شستا واگذار شود.

این واگذاری به پیشنهاد مشترک وزارت امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه کشور و با استناد به بند «و» تبصره ۲ ماده واحده قانون بودجه ۹۹ کل کشور مورد تصویب قرار گرفت.
شرکت هپکو در حالی قرار است به تامین اجتماعی واگذار شود که بر اساس مصوبه دولت این سازمان باید تا پایان سال جاری 17 درصد سهام را در مالکیت خود نگه داشته و مابقی را به فروش برساندکه این مصوبه که تاکنون نیز از محقق شدن آن خبری نیست، موجی از نگرانی را بابت آینده نامعلوم این ابرصنعت در بین کارگران ایجاد کرده است.
 کارگران شرکت  هپکو که نخواستند نامی از آنها برده شود، در گفت‌‌وگو با خبرنگار فارس از دستگاه‌های نظارتی، بازرسی و قضایی خواستند به حمایت از حقوق بیت‌المال دلایل کاهش 60 درصدی سهام به 55 درصد را بررسی کنند.
این کارگران همچنین بر ضرورت راه‌اندازی خطوط تولید و جذب نیروهای جوان برای شرکت با توجه به بازنشستگی تعدادی از کارگران تاکید کردند.
این کارگران پرداخت حقوق از محل تسهیلات بانکی را مُسکنی دانستند که تنها هپکو را بیش از پیش بدهکارتر می‌کند و تنها راهکار را راه‌اندازی خطوط تولید اعلام کردند.
کارگران هپکو همچنین با اشاره با بی‌کفایتی مدیران عامل این شرکت خواهان برکناری آنان و تعیین و انتخاب مدیران فنی و متخصص شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس گزارش ویدیویی زیر که پیش از این نیز در خروجی فارس منتشر شد، خالی بودن سالن‌های تولید این شرکت را به خوبی به تصویر کشیده است.

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هپکو کارگران هپکو تجمع مدیران عامل راه اندازی خطوط تولید کارگران هپکو شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۰۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت با نظام بانکی شوخی ندارد

ایسنا/اصفهان سخنگوی دولت گفت: اگر سال‌های سال بانک‌ها عادت کردند هر کاری دلشان می‌خواهد انجام دهند زمان می‌برد آنها را در مسیر درست ببریم.

علی بهادری جهرمی در جلسه شورای اداری شهرستان گلپایگان اظهار کرد: باید بتوانیم تورم نرخ مسکن را مهار کنیم، در این راستا در طرح نهضت ملی مسکن آورده دولت زمین است و تا جایی که می‌توان باید زمین‌های تک واحد و ویلایی به متقاضیان داده شود. اگر همه دست به دست هم دهیم جهش تولید که گفته مقام معظم رهبری است اتفاق خواهد افتاد.

وی با بیان اینکه منابع را به سمت اولویت‌ها سوق دهید، ادامه داد: تجارت خارجی ما در فروردین‌ماه سال جاری در مجموع ۱۰.۴ میلیارد دلار بود که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نزدیک به ۵۰ درصد افزایش داشته، پس تبادلات ارزی دارد انجام می‌شود و حال منابع ارزی کشور خوب است.

به گزارش ایسنا، سخنگوی دولت با بیان اینکه یکی از نهضت‌های دولت تکمیل پروژه‌ها و قوانین نیمه تمام است، گفت: سال گذشته سه موسسه مالی اعتباری ناسالم بدون اینکه اتفاق خاص اجتماعی و اقتصادی رخ دهد، منحل شد که نشان می‌دهد دولت اهل شعار نیست، بلکه اهل عمل است. نظام بانکی متوجه شده است دولت با آنها شوخی ندارد و با هر تخلفی برخورد می‌کند. این دولت اهل اراده و تصمیم است. مصمم هستیم منابع بانکی را به سمت حوزه‌های تولید و مولد سوق دهیم.  

بهادری جهرمی تصریح کرد: زمانی که این دولت شروع به کار کرد تورم تولید کننده ما ۱۰۳ درصد بود که به سختی این عدد اکنون به حدود ۲۳ درصد رسیده است. برخی‌ها فکر می‌کنند که در دهه ۹۰ فقط در حوزه اقتصادی مشکل داشتیم، اما در حوزه اجتماعی، فرهنگی و... هم قابل دفاع نبوده است، حل این موضوعات زمان می‌برد و باید درباره اینکه در دهه ۹۰ چه گذشته است کتاب‌ها نوشت. اگر سال‌های سال بانک‌ها عادت کردند هر کاری دلشان می‌خواهد انجام دهند زمان می‌برد که آنها را در مسیر درست ببریم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اعتراض و تجمع حامیان فلسطین در دانشگاه‌های استرالیا
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • تجلیل از کارگران شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد