Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، کارگران شرکت فنی و مهندسی پدیده دو کوهه علی‌رغم حقوق معوقی که برای پرداخت و جبرانش حتی وعده‌ای به آن‌ها داده نمی‌شود سکوت کرده‌اند و دلیل این کار خود را ترس از قطع بیمه و اخراج اعلام می‌کنند.

یکی از کارگران این شرکت گفت: این شرکت با مساحت ۱۰ هزار هکتار و پوشش مناطق مختلف و وسیع از جمله اندیمشک، دزفول، سردشت، سیاه منصور و پروژه‌ هاشم مشغول به فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول و رئیس قبلی این شرکت به دلایلی که یکی از آنها عدم رسیدگی به حقوق کارگران بود جابه‌جا شد و آقای مهدی بزرگی و کریم طاهریان سرپرستان فعلی شرکت هستند. این در حالی است که حقوق ماهیانه کارگران این شرکت فی‌الحال ۳ میلیون تومان است و دریافتی خالص امسال علاوه بر دستمزد روزانه که همان انعام هست می‌شود ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است که طلب امسال کارگران از شرکت پنج ماه یعنی ۱۸ میلیون تومان بابت امسال این شرکت بدهکار هر کارگر است. دریافتی سال ۱۳۹۸، دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بود که طلب کارگران از شرکت در سال گذشته شش ماه است که به احتساب ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان می‌شود ۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بدهی شرکت در سال گذشته به هر کارگر و دریافتی سال ۱۳۹۷ دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بوده که طلب کارگران از شرکت پنج ماه است که به احتساب ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان می‌شود ۱۱ میلیون تومان که طلب هر کارگر از این شرکت است.

این کارگر ضمن جمع‌بندی بدهی نهایی کارگران اعلام کرد: جمع بدهی شرکت به هر کارگر را اگر بخواهیم حساب کنیم:
سال ۹۷، ۱۱ میلیون تومان
سال ۹۸، ۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
سال ۹۹، ۱۸ میلیون تومان که جمع کل ۴۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان می‌باشد و این در حالی است که این شرکت، پرسنلی ۵۰ نفره دارد.

لطفا رسیدگی شود

یکی دیگر از کارگران این شرکت در این رابطه گفت: از مسئولین مربوطه تقاضای رسیدگی به این مسئله و کمک به کارگران بی‌راه و چاره در این شرکت را دارم. شما را به خدا در راه رضای خدا و برای رسیدن به رضای خدا به این کار و به حقوق ما و خانواده‌مان رسیدگی کنید و صدای ما را به مقامات بالا برسانید شاید یکی از آنها به کار ما رسیدگی کرد؛ البته با احتساب اینکه سال ۹۷، ۱۱ میلیون تومان چقدر ارزش داشت و در حال حاضر ۱۱ میلیون تومان چقدر ارزش دارد. ما و خانواده‌هایمان طی این سال‌ها سختی کشیدیم تا برای عده‌ای با حقوقی که حق ما کارگران و خانواده‌هایمان بود در جاهایی دیگر منزل و ساختمان با امتیازهای خاص درنظر گرفته شود، بخواهیم اعتراض کنیم هم می‌ترسیم بیمه‌مان را قطع و اخراجمان کنند.

سکوت به دلیل بیمه

یکی دیگر از کارگران گفت: شرکت پدیده شرکت اصلی است و چندین شرکت زیرمجموعه دارد که ستیران یکی از شرکت‌هاست که حقوق را حدود ۶ ماه است پرداخت نکرده و می‌گویند درآمد خیلی بالایی هم دارد و اکثرا پیمانکاری‌های شمال خوزستان را می‌گیرد، آسفالت بیدروبه تا امامزاده احمد هم دستشان بود که به سرانجام نرسید. الان هم حداقل ۴یا ۵ پروژه ترمیم آسفالت یا راه‌سازی دارند که بالغ بر ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد ماشین‌آلات در آن‌ها به کار گرفته شده و بیش از ۱۰۰ هکتار معدن شن و ماسه دارند. تمام کارگران حقوق طلب دارند ولی به هیچ‌وجه جوابی به آن‌ها داده نمی‌شود و اگر حرفی بزنیم اخراج می‌شویم ما هم می‌ترسیم که اعتراضی علنی داشته باشیم و به خاطر قطع نشدن بیمه مجبوریم سکوت کنیم.

با وجود تلاش و پیگیری خبرنگار، کریم طاهریان، ریاست شرکت فنی و مهندسی پدیده دوکوهه حاضر به پاسخگویی و ابهام‌زدایی نشد.

کد خبر 542344 برچسب‌ها کارگران استان خوزستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کارگران استان خوزستان ۱۱ میلیون تومان هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۴۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران

رئیس قوه قضاییه در جمع هزار نفری کارگران هرمزگانی راه‌هایی را برای حمایت از حقوق کارگران مطرح کرد که "دایر کردن شعب و مراجع قضایی تخصصی" از جمله آنها بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان هرمزگان، به مناسبت روز کارگر با جمعی هزار نفری از کارگران این استان دیدار کرد.

رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در این دیدار ضمن گرامیداشت روز کارگر اظهار کرد: کارگران بخش قابل توجهی از نیروی شاغل در کشور را تشکیل می‌دهند؛ از همین‌رو مشارکت آن‌ها در تحقق شعار سال می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: سوالات مهمی در خصوص حقوق کارگران وجود دارد؛ از جمله آنکه آیا بستری برای ارتقاء شغلی، علمی و حرفه‌ای کارگران ساده فراهم آمده است؟ آیا همه کارگران از حقوق بازنشستگی و بیمه برخوردار هستند؟ چنانچه برای یک کارگر در نخستین سال‌های کار، مشکلی جسمی ایجاد شود، آیا تدابیر حمایتی برای او اتخاذ می‌شود؟ باید چه رابطه‌ای میان کارگر و کارفرما باشد که امنیت شغلی کارگر تأمین شود؟ چنانچه بنگاهی تولیدی، تعطیل شد، آیا اقدامات حمایتی از کارگران آن بنگاه به عمل می‌آید؟

رئیس عدلیه اظهار داشت: حکومت به معنای عام کلمه وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد؛ از جمله آنکه باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند؛ باید کارگران بدانند که کمیته‌ها و کمیسیون‌های مخصوصی در اداره‌های کار، ویژه کارگران وجود دارد و یکی از اعضای این کمیسیون‌ها، نماینده قوه قضاییه است. باید کارگران بدانند که مرجع تجدیدنظر درباره برخی تصمیمات کمیسیون‌های کارگری، دیوان عدالت اداری است که زیر نظر قوه قضاییه است. کارگران با دانستن و آشنایی با این قبیل اطلاعات و موضوعات است که می‌توانند از بخش‌های مربوطه و مقامات و مسئولان ذی‌ربط مطالبه‌گری کنند. 

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اقداماتی که قوه قضاییه می‌تواند در قبال حقوق کارگران انجام دهد، گفت: ما در قوه قضاییه می‌توانیم از طریق دیوان عدالت اداری به عنوان مرجع تجدیدنظر مصوبات مربوط به حقوق کارگری و همچنین قاضی‌ای که عضو کمیسیون‌های کارگری است به حمایت ویژه از حقوق کارگران بپردازیم؛ همچنین می‌توانیم شعب و مراجع قضایی تخصصی را برای حمایت از حقوق کارگران دایر کنیم. علاوه بر این‌ها من به عنوان رئیس قوه قضاییه از طریق جلسه سران قوا و شورا‌های عالی ذیربط، اقدامات لازم را برای رفع مشکل شما کارگران انجام خواهم داد.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «تاجیک» نماینده شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه هرمزگان از قرارداد‌های موقت کارگری و دستمزد پایین کارگران انتقاد کرد و گفت: چرا باید شرایط به نحوی باشد که همیشه میزان حقوق کارگران از تورم عقب‌تر باشد در حالی که طبق ماده 41 قانون کار، به صراحت یکی از معیار‌های تعیین حداقل دستمزد کارگران، درصد تورم اعلامی بانک مرکزی است.

خانم «احمدی» نماینده کارگران منطقه ویژه معدنی و فلزی خلیج فارس نیز به طرح مباحثی در رابطه با ایمنی و حفاظت بهداشت کار پرداخت و خواستار در نظر گرفتن شعب تخصصی از سوی قوه قضاییه برای رسیدگی به پرونده‌های ناشی از این موضوع شد.

«اسدی» نماینده کارگران شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس نیز در این دیدار به طرح مباحثی در رابطه با ضرورت تامین مسکن برای کارگران پرداخت. 

«پرویزی» نماینده شرکت فولاد هرمزگان نیز در این جلسه به برخی اقدامات صورت گرفته در راستای رفاه حال کارگران این مجتمع اشاره کرد. 

«فریبرزی» نماینده شرکت پالایش نفت آفتاب نیز در این مراسم ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی در راستای جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی و بیکار شدن کارگران، به بیان مطالبی در رابطه با ضرورت تامین امنیت شغلی کارگران از سوی مسئولان پرداخت. 

«شاهین‌زاده» نماینده یکی از مجتمع‌های تاسیساتی استان هرمزگان نیز در این مراسم، برخی اقدامات صورت گرفته در واحد تولیدی متبوع خود را تشریح کرد. 

انتهای پیام/864

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • کار کارگران باید پیوست ایمنی داشته باشد
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر