Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-04@22:51:41 GMT

اعتراض هزاران کارگر به بیکاری و دستمزد‌ اندک

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۴۲۶۵۵

به گزارش جام نیوز، کارگران شرکت کننده در این تجمع سراسری مسالمت‌آمیز با فراخوان بزرگترین اتحادیه کارگری پرتغال(CGTP) برگزار شد، در حالی که ماسک بر چهره داشتند و فاصله اجتماعی را رعایت کرده بودند، با سردادن شعارهایی با مضمون مخالفت با تضییع حقوق کارگران، از دولت پرتغال خواستند تا حداقل دستمزد از ۶۳۵ یوروی فعلی به ۸۵۰ یورو افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معترضان در این تجمع اعتراضی شعار می‌دادند:«حقوق کارگران روز به روز بیشتر دزدیده می‌شود.» و «ترس از همه‌گیری کرونا نمی‌تواند حقوق ما را تضییع کند.»

 

مطابق آمار رسمی، شمار بیکاران در پرتغال طی ماه اوت به بیش از ۴۰۰ هزار نفر رسیده و در مقایسه با سال گذشته میلادی حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است.

 

در منطقه الگاروه واقع در جنوب این کشور که اقتصاد آن وابستگی زیادی به صنعت گردشگری دارد، تعداد بیکاران در ماه اوت در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۱۹ نزدیک به ۱۷۷ درصد افزایش یافته است.

 

دولت پرتغال، اقدامات مختلفی را از جمله پرداخت وام‌های کم بهره دولت و تعویق پرداخت‌های مالیاتی برای کمک به مشاغل آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا به اجرا گذاشته است.

 

دولت پرتغال همچنین با پرداخت بخشی از دستمزد کارگران به کارفرمایان اجازه داده تا به جای اخراج کارگران شغل آنها را به طور موقت تعلیق کند و یا ساعت‌های کاری آنها را کاهش دهد. با این حال کارگران معترضی که به خیابان‌ها آمده بودند، معتقد بودند که این اقدام‌های دولت برای مهار تبعات اقتصاد شیوه ویروس کرونا همچنان ناکافی است.

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: کرونا کارگر پرتغال بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۲۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟

نماینده کارگران در شورای عالی کارن در واکنش به خبر وزیر کار درباره این‌که تعیین دستمزد به مجلس سپرده شود نیز می‌گوید: دولت با شعار مردمی وارد کارزار شده و مسوولیت قوه‌مجریه را برعهده گرفته که این تصمیم، صراحتا شعار دولت را نقض می‌کند.

علی‌رضا میرغفاری تاکید می‌کند: کارگران به عنوان بزرگ‌ترین طبقه اجتماعی کشور، در کمترین نهاد و ساختاری حق رای و اظهارنظر دارند. یکی از کوچک‌ترین جا‌هایی هم که می‌توانند روی آن اعمال نظر کنند، شورای عالی کار است که یکی از وظایف شورای، تعیین حداقل دستمزد جامعه کارگری است.

وی تصریح می‌کند: حالا اگر دولت و یا خاصه، وزیر کار و برخی از دیگر وزرای دولت این عزم را دارند که این کمترین صدا و اظهارنظر را هم از مردم بگیرند که خب بحث جداگانه‌ای است و اساسا با مشارکت مردم برای آینده و تصمیمات خودشان، مخالفت می‌کنند.

منبع: خبرآنلاین

tags # حقوق کارگران ، افزایش حقوق سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • آمارسازی اشتغال یعنی پاک کردن صورت مسئله
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از مطالبات جدی خانه کارگر است
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر