Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگران شهرداری یاسوج، قریب به هشت ماه است حقوق نگرفته‌اند و برای چندمین بار جلوی ساختمان شورای اسلامی شهر یاسوج تجمع کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج،قصه کارگران شهرداری یاسوج و جیب‌های خالی‌شان همچنان ادامه دارد، کارگرانی که چشم امیدشان به کرم شهرداری یاسوج است، تا شاید چاره‌ای برای زخم‌هایشان بیاندیشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگرانی که اگر کمر همت نبندند و پاشنه کفش‌های رنگ و رو رفته خود را بالا نکشند، هرگز چرخی به حرکت در نمی‌آید.

اینجا قصه پر درد کارگران  هر روز در گوش دنای سر به فلک کشیده پژواک می‌شود و صدای آه سینه سوز زن و فرزندانشان همچون سوز سرمای زمستانی لرزه بر اندام می‌اندازد.

سایه سنگین کرونا بر روی کسب و کار دستفروشان/ سکوت شهرداری برای ساماندهی دستفروشان ‌شهردار اهواز از حضور در صحن شورای شهر استنکاف کرد/ پشت‌پرده 8 حکم انتصاب عجیب در شهرداری در یک روزشهرداری تهران «بازیکده سالمندی» راه‌اندازی می‌کند/ برنامه‌های هفته «سلامت روان» با تاکید بر نیاز گروه‌های مختلف

کارگران فضای سبز شهری یاسوج امروز برای چندمین بار پیاپی برای دریافت حقوق و مزایای خود جلوی شورای شهر یاسوج تجمع کردند.

کارگرانی که بیش از هشت ماه است که حقوقی دریافت نکرده‌اند و دلار سی و چند هزار تومانی و ویروس کرونای بی رحم، بر زندگی شان سایه شوم انداخته است.

کارگری می‌گوید از کل مغازه‌های محل زندگی‌ام قرض کرده‌ام و دیگر هیچ مغازه‌ای حاضر نیست جنس نسیه به من بدهد، مجبور شدم، تلویزیونم را بفروشم.

کارگر دیگری که سنش بالای 50 سال است، می‌گوید مستاجرم و چهارماه است که کرایه خانه پرداخت نکرده‌ام و همین امروز فرداست که صاحبخانه بساطم را بیرون بریزد.

کارگر دیگری می‌گوید به شهرداری برای حقوق مراجعه کردیم، گفتند شکایت پیمانکار را بکنید و دستور قضایی بگیرید تا از مطالبات پیمانکاران حقوق‌تان را پرداخت کنیم، بعد از چند ماه دوندگی دستور قضایی گرفتیم، اما شهرداری فقط نامه را ثبت در پرونده پیمانکار کرد.

کارگر بعدی که بغض در گلو دارد، می‌گوید دیگر نمی‌توانم در چشم زن و بچه‌ام نگاه کنم، به هر جایی مراجعه می‌کنیم فقط به این و آن پاسمان می‌دهند، شهرداری می‌گوید مطالبه شما با پیمانکار است و پیمانکار می‌گوید باید شهرداری پول بدهد تا من به کارگر بدهم.

کارگران می‌گویند هر پیمانکاری بین 70 تا 140 نیرو در فضای سبز دارد، و تا الان معلوم نیست حقوق سال 99 ما چقدر است، بیش از 90 درصد از کارگران فضای سبز از آبان ماه تا فصل جدید کار در سال آینده بیکار هستند، و مانده‌ایم که چه کنیم و کسی به فریاد ما نمی‌رسد.

کارگران می‌گویند هر وقت برای حقوق و مطالبات اعتراض می‌کنیم، ما را تهدید به اخراج می‌کنند، مگر ما چه گناهی کردیم که باید مثل برده‌ها با ما برخورد شود.

کارگری نیز این وسط شوخی ‌اش گل کرده، و می‌گوید ما بیخیال حقوق شدیم، ریش سفیدان را جمع کنید هفت نفر شورا را با هم آشتی بدهید.

بدون شک وقتی که کارگری از نظر مالی در مضیقه باشد و بجای اندیشیدن به درست کار کردن، در فکر پرداخت بدهی و پر کردن شکم خود و زن بچه باشد و دستش بجایی بند نباشد، کار آنچنان که باید انجام نمی‌شود و شاید قسمت عمده‌ای از بی‌کیفیت بودن کارها و پروژه‌ها به همین امر برمی‌گردد.

محمد رحیم دهرابپور رییس شورای شهر یاسوج در جمع  کارگران  معترض فضای سبز شهری یاسوج با دعوت کارگران به آرامش اظهار داشت: ما نیز همچون شما دغدغه پرداخت حقوق و مطالبات شما را داریم و از مجرای قانونی و تا حد امکان برای حل مشکلات شما اقدام کرده و خواهیم کرد.

وی افزود: شورای شهر ناظر بر اعمال شهرداری است و قطعا برای حل مشکلات مردم و شهروندان از شهردار شهر انتظار پاسخگویی دارد.

دهرابپور بیان کرد: ما مصوبه ای را گذراندیم که شهردار، معاونان و کارمندان شهرداری حق دریافت هیچگونه حقوقی را تعیین تکلیف شدن حقوق کارگران را ندارند.

انتهای پیام/541/ت
 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران شهرداری یاسوج شورای شهر فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۵۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای ظهر پنج شنبه در دیدار با کارگران هرمزگانی ضمن تبیین نگاه دقیق دین مبین اسلام به موضوع کار و کارگر اظهار داشت: نفس کار و تولید در دین اسلام از ارزش والایی برخوردار است و بیکاری، کم‌کاری و سستی در این الهی مذمت شده است.

وی با اشاره به خطرات کم رنگ شدن فرهنگ کار و تلاش در جامعه افزود: کنار گذاشته شدن کار و تلاش در جامعه آهنگ توسعه و پیشرفت را از بین می‌برد و منجر خواهد شد که با گسترش فقر در جامعه زندگی‌های عزتمندانه نیز از بین بروند.

محسنی اژه‌ای، کار، تولید و تولید ثروت را عوامل اصلی توسعه، عزت و استقلال کشور معرفی و بیان کرد: دوری گزینی از کار و تلاش می‌تواند استقلال سیاسی جامعه و حتی فرهنگ و اعتقادات مردم را خدشه دار کند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به توجه ویژه رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال‌ها به موضوعات اقتصادی عنوان‌کرد: اگر بخواهیم شعار امسال را که جهش تولید با مشارکت مردم است را محقق کنیم یکی از نیروهای فعال و تأثیر گذار برای تحقق این مهم جامعه بزرگ کارگری است.

وی با بیان اینکه کارگران و خانواده‌هایشان درصد قابل توجهی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، گفت: کارگران سهم بزرگی در تحقق شعار سال دارند و باید به جایگاه این قشر در جامعه بیش از پیش توجه شود چرا که کارگر هم به لحاظ عقلی و هم به لحاظ توصیه‌های رسیده از سوی بزرگان دین در جایگاه رفیعی قرار دارند.

ضرورت تضمین امنیت شغلی کارگران

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، عنوان‌کرد: باید برای کارگران شرایط ارتقای شغلی نیز دیده شود و همه کارگران بیمه شده و از حقوق بازنشستگی برخوردار شوند و امنیت شغلی برای کارگران تضمین شود.

وی تصریح کرد: سوالات مهمی در خصوص حقوق کارگران وجود دارد؛ از جمله آنکه آیا بستری برای ارتقای شغلی، علمی و حرفه‌ای کارگران ساده فراهم آمده است؟ آیا چنانچه برای یک کارگر در نخستین سال‌های کار، مشکلی جسمی ایجاد شود، آیا تدابیر حمایتی برای او اتخاذ می‌شود؟ باید چه رابطه‌ای میان کارگر و کارفرما باشد که امنیت شغلی کارگر تأمین شود؟ چنانچه بنگاهی تولیدی، تعطیل شد، آیا اقدامات حمایتی از کارگران آن بنگاه به عمل می‌آید؟

رئیس عدلیه تاکید کرد: حکومت به معنای عام کلمه وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد؛ از جمله آنکه باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند؛ باید کارگران بدانند که کمیته‌ها و کمیسیون‌های مخصوصی در اداره‌های کار، ویژه کارگران وجود دارد و یکی از اعضای این کمیسیون‌ها، نماینده قوه قضائیه است؛ باید کارگران بدانند که مرجع تجدید نظر پیرامون برخی تصمیمات کمیسیون‌های کارگری، دیوان عدالت اداری است که زیر نظر قوه قضائیه است.

رئیس دستگاه قضا، با تاکید بر لزوم شناسایی عوامل مؤثر در امنیت شغلی کارگران گفت: قانون برای رسیدگی به اختلافات بین کارگر و کارفرمایان مرجعی را پیش‌بینی کرده است که یکی از اعضای آن کمیسیون نیز جزو قضات قوه قضائیه است اما کارکرد این کمیسیون به درستی برای مردم تبیین نشده است و این وظیفه حاکمیت است که این کمیسیون و نحوه فعالیت آن را به اطلاع مردم برساند.

وی، مسکن را یکی از مهم‌ترین موضوعات اصلی و پر هزینه در سبد خانوار دانست و اظهار کرد: امروز با حقوق کارگری و حتی حقوق قضائی امکان تهیه مسکن وجود ندارد و وظیفه اصلی حکومت این است که راه‌های صاحب مسکن شدن برای مردم را باز کند تا مردم بتوانند به مسکن متعارف که در قانون اساسی نیز پیش بینی شده است دست پیدا کنند.

محسنی اژه‌ای بیان کرد: لازم است مشکلاتی که در استان هرمزگان مربوط به قوه قضائیه می‌شود احصا شده و تحویل رئیس کل دادگستری استان شود.

وی خاطرنشان‌کرد: مشکلات احصا شده توسط رئیس کل دادگستری استان پیگیری و حل خواهد شد و چنانچه از اختیارات وی خارج بود با تفویض اختیارات یا به صورت پیگیری شخصی دنبال خواهد شد.

کد خبر 6095145

دیگر خبرها

  • اقدام عجیب یک مجموعه شهری معروف پایتخت در جذب نیرو: ۲ ماه کار، بعد اخراج!
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • کار کارگران باید پیوست ایمنی داشته باشد
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک
  • تکذیب خبر اخراج کارگران شرکت حریر خوزستان
  • حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر
  • واحدی: هنوز چیزی تمام نشده/ آماده فینال سوم می‌شویم