Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگران واحد اجرائیات شهرداری اهواز در اعتراض به عقب افتادن حقوق سه ماهه خود در ورودی شهرداری اهواز تجمع کردنداما نایب رئیس شورای شهر معتقد است که شهرداری هیچ قصوری در این رابطه ندارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، کارگران واحد اجراییات شهرداری منطقه ۴ اهواز به علت تعویق افتادن حقوق خود با تحصن در ورودی شهرداری اهواز اعتراض خود را اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده کارگران می‌گوید: مدرک تحصیلی من لیسانس است و به علت نبود کار وارد واحد اجراییات شهرداری شدم اما چه گناهی کرده‌ایم که همیشه باید برای حقوق خود خواهش کنیم. از وقتی پیمان کار فعلی کار را به عهده گرفته برای دریافت حقوق باید اعتراض کنیم و بدون اعتراض حقوقی به ما نمی‌دهد. از ابتدای سال تا کنون هر دو ماه یک بار حقوق گرفته‌ایم و الان حقوق مرداد، شهریور و مهر را طلب داریم.

حجت الله زارع زاده، نایب رئیس شورای اسلامی شهر اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا شفافیت را یکی از مباحث جدی شورای شهر ششم و رویکرد شهردار جدید دانست و گفت: درواقع ورود به شفافیت و پایان دادن به هر نوع عملکرد مخالف قانون از اولویت‌های شورای شهر ششم است.

وی افزود: پیمان کار واحد اجراییات در ماه‌های گذشته صورتحساب‌های خود را به صورت علی‌الحساب و بیشتر آنچه که باید دریافت می‌کرد و از محل این افزایش دریافتی، حقوق و دستمزد کارکنان را پرداخت می‌کرد.

زارع زاده گفت: بر ارسال قرارداد منعقد شده میان شهرداری و پیمان کار ۳۴۶ نفر باید توسط او می‌گرفتند اما ۶۹ نفر مازاد بر حق پیمان و بدون توجه به قرارداد، استخدام شده‌اند بنابراین برای تعویق در پرداخت حقوق این افراد پیمانکار باید پاسخگو باشد.

نایب رئیس شورای شهر اهواز تصریح کرد: دلیل اصلی پرداخت نشدن حقوق، استخدام مازاد بر قرارداد توسط پیمانکار بود و باید حقوق کارگران توسط وی پرداخت شود چون هیچ رابطه استخدامی بین کارگر و شهرداری وجود ندارد و آنها تحت استخدام پیمانکار هستند.

وی با تاکید بر اینکه شهرداری مطابق با قرارداد منعقد شده با پیمانکار پرداختی داشته و هیچ گونه بدهی به وی ندارد، افزود: وقتی پیمانکاری کارگری را استخدام می‌کند بر اساس قانون در زمینه پرداخت حقوق و حق بیمه آنها مسئول است.

زارع زاده توضیح داد: کارگران از روی ناچاری با تجمع جلوی شهرداری اعتراض می‌کنند این درحالی است که شهرداری به تعهدات خود در قرارداد عمل کرده است با این حال با پیگیری‌های انجام شده دو ماه حقوق معوق آنها پرداخت شد و راه‌های قانونی برای به‌کارگیری این افراد در بخش‌های دیگر در حال بررسی است.

وی یادآور شد: شهردار و شورای شهر به هیچ عنوان اقدامی خلاف قانون نخواهند کرد و هر پیمانکاری که به تعهدات خود بر اساس قرارداد عمل نکند در مورد تمدید قراردادش تجدید نظر خواهد شد.

کد خبر 529280

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پارلمان شهری کلانشهر شهرداری شوراي شهر اهواز شهرداري اهواز نایب رئیس شورای شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرداری اهواز نایب رئیس شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز :کلانشهر اهواز امینی شهردار را نمی‌خواهد | کسی ندای هل من ناصرا ینصرنی اهواز را نمی شنود
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد چینی: شکایت می‌کنیم
  • کار کارگران باید پیوست ایمنی داشته باشد
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری رفع شود