Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخیرا کارگران ایران خودروی تبریز به دلیل عدم تطابق افزایش دریافتی خود در دو سال اخیر با وجود افزایش قیمت تولیدات این صنعت، دست به اعتراض زدند، همین موضوع باعث شد شرکت مذکور در این زمینه توضیحاتی ارائه کند.

گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شهر صنعتی تبریز از سال ۸۵ شاهد تولد، رشد و شکوفایی صنعت خوروسازی بوده که نام و آوازه بزرگترین خودروساز خاورمیانه آن را به عنوان سومین قطب صنعت خودرویی در شمال غرب کشور تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین شرکت خودروسازی شمال غرب کشور با نام «ایران خودرو تبریز» در سال ۸۵ کلنگ زنی شد.

شرکت ایران خودرو تبریز در سال ۹۵ توانسته است گام بزرگی از نظر کمی و کیفی برداشته به همین دلیل از منظر کمیت می‌توان به رشد ۱۷۰ درصدی کل تولید سال قبل اشاره کرد، از منظر کیفیت نیز این شرکت توانسته است با بهره‌گیری از نیروی متخصص و کارآمد کیفیت استاندارد ایران را در کارنامه درخشان چندین ساله خود ثبت کند.

شرکت ایران خودرو تبریز دارای نیروی انسانی زبده و بسیارتوانمند بوده که با رویکرد مبتنی بر شایسته سالاری چشم انداز بزرگی را با همکاری گروه صنعتی ایران خودرو علاوه بر راه اندازی و هدایت مستمر خط تولید تبریز با وجود تیم فنی مستعد و باتجربه گام مهم دیگری را نیز در راه اندازی سایت‌های تولید در جمهوری آذربایجان، عراق و سنگال و همچنین ایران خودرو دیزل جهت تولید خودروی آریسان برداشته است.

 

 

اعتراض کارگران به خاطر تعویق در پرداخت ماهانه

این کارخانه با گردش مالی بسیار عظیم در سال گذشته هم دچار مشکلاتی شد و کارگران کارخانه به خاطر عدم دریافت حقوق خود اعتراض کردند، اما دیری نپایید که با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دانشجویان و مسئولان استانی مشکل کارگران برطرف شد.

اما این پایان ماجرا نبود اخیرا کارگران ایران‌خودرو تبریز، به دلیل تعویق در پرداخت ماهانه خود دست از کار کشیدند. این کارگران به عدم افزایش دریافتی خود در دو سال اخیر اعتراض داشتند.

کارگران علت این اعتصاب را تعویق در پرداخت ماهانه، خود اعلام کرده و یادآور شده اند در حالی که قیمت گذاری خودرو سراسری است و در دو سال گذشته شاهد افزایش ۵ برابری قیمت خودرو‌های تولیدی این کارخانه هستیم، متاسفانه دریافتی‌ها تغییری نداشته است.

یکی دیگر از علل اعتصاب گسترده کارگران این کارخانه اختلاف قیمت دریافتی بین مراکز تولیدی ایران‌خودرو اعلام شده است تا جایی که چندین بار به این اختلاف حقوق اعتراض کرده اند، ولی تاکنون این موضوع از سوی مدیریت ایران‌خودرو ترتیب اثر داده نشده است.

بنا به اعلام کارگران اعتصاب کننده در ایران‌خودرو تبریز، از ساعت ۷ صبح و با شروع فعالیت شیفت صبحگاهی ۵۰۰ کارگر فعال در واحد‌های تولیدی این کارخانه دست به اعتصاب زده اند بودند.

 


مصطفی مستانه، مشاور حقوقی ایران خودرو تبریز در این رابطه می‌گوید: در تبریز با بیان اینکه هیچگونه معوقات از بابت حقوق در ایران خودرو تبریز وجود ندارد، تمام حقوق‌ها در یک سال گذشته، پنجم هر ماه پرداخت شده و می‌شود.

حقوق‌ها براساس قانون کار بوده و امسال نیز از یکم فروردین ۱۴۰۰ حقوق کارگران براساس قانون کار افزایش یافته است.


تمامی حقوق و مزایای قانونی کارکنان مطابق با قانون کار محاسبه و پرداخت می‌شود

حمید حاجی‌زاد منصور، مدیرعامل شرکت ایران‌خودروی تبریز در این باره می‌گوید: درخواست کارکنان مبنی بر تسریع اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل بوده و بنابر اعلام وزارت کار و طبق پیگیری‌های انجام شده بیش از ۸۵ درصد این طرح پیشرفت داشته است.

مدیرعامل شرکت ایران‌خودروی تبریز بیان می‌کند: اصلا موضوعاتی همچون تاخیر در پرداخت حقوق کارکنان این شرکت صحت نداشته و تمامی حقوق و مزایای قانونی کارکنان مطابق با قانون کار محاسبه و پرداخت می‌شود.

 


وی از رسانه‌های محلی خواست قبل از انتشار اخبار از صحت و سقم آن از مبادی ذی‌صلاح کسب اطلاع کرده تا به مشکلات صنعت خودرو دامن زده نشود.

حاجی‌زاد منصور همچنین از تولید روزانه ۴۰۰ دستگاه خودروی سمند و سورن پلاس در این سایت خبرداد و می‌گوید: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۲۱ هزار دستگاه محصول سورن تولید و روانه بازار شده است.


مدیرعامل شرکت ایران‌خودروی تبریز در بخش دیگری سخنان خود خاطرنشان می‌کند: تا پایان سالجاری قرار است ۳۲ هزار دستگاه سورن پلاس نیز در این سایت تولید شود.

مدیرعامل شرکت ایران‌خودروی تبریز در پایان با شاره به اینکه تاکنون ۷۰ درصد برنامه تولید سورن پلاس در این سایت محقق شده است، می‌افزاید: با وجود بحران شیوع ویروس کرونا و تأثیر بر فعالیت این سایت، شرکت ایران خودرو تبریز توانست با تلاش و همت کارکنان بیش از ۴۰ هزار خودروی سمند و سورن تولید کند که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد ۵۵ درصدی داشته است.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایران خودرو تبریز صنعت خودرو سازی ایران خودرو ایران خودرو تبریز قانون کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۲۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد آذری‌ جهرمی، وزیر سابق ارتباطات در کانال تلگرامی خود نوشت:

صنعت خودروسازی در ایران با زور انحصار و ممنوعیت واردات است که زنده مانده است، هزینه‌اش هم از جان و مال مردم پرداخت می شود.

دلیل تحمل و تحمیل این هزینه ها از دید سیاستگذار، احتمالا نقش غیرقابل انکار این صنعت در تولید ملی و اشتغال است.

یکی از دالان‌های باریک امکان احیای صنعت خودرو در ایران، فراموشی تدریجی تولید انحصاری خودروهای سوخت فسیلی و آزادسازی تدریجی واردات آن و تمرکز بر نگاه کارآفرینانه در تولید خودروی برقی با تکیه بر تجدید ساختار صنعت خودروسازی و رقابت پذیر کردن آن بود - رگه هایی از این سیاست بعضا در سخنان آقای علی آبادی وزیر فعلی صمت دیده می شد- که در حال حاضر با پرداخت دو میلیارد یوروی ناقابل به یک شرکت ساختمانی شرقی برای اختصاص بازار ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی شهر تهران، در حال از بین رفتن است.

سکوت جناب آقای میرسلیم هم در این فقره جالب است!

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902138

دیگر خبرها

  • واژگونی خودرو پراید در محور ارومیه تبریز ۴ مصدوم بر جای گذاشت
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • اژه‌ای: موارد مطروحه باید مطابق قانون باشد
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد